torstai 9. huhtikuuta 2015

Who says you're not beautiful

Hohhoh, mihin tää maailma on menossa? Jokaikinen on varmasti törmännyt somessa tähän paljon kohuttuun tissikeskusteluun. Eräs isojen kumitissien puolestapuhuja sanoo, että ei nainen ole yhtään mitään ilman isoja tissejä ja että olisi suorastaan jopa velvollisuus hommata silikonit ihan miehenkin tyytyväisyyden kannalta, jos omat ei ole vähintään kokoa 70DD. Eihän tää oo todellista enää.. En tiedä pitäiskö tässä itkeä vai nauraa :-D

Jokaisella on oma mielipiteensä asiaan ja jokainen tykkää mistä tykkää ja saakin tykätä, MUTTA. Niin iso mutta on tossa se, että kukaan ei oikeasti tarvitse yhtään mitään lisähärpäkkeitä itseensä ollakseen kaunis ja upea! Nyt tarkoitan tässä myös silikonien lisäksi ihan kaikkia muitakin naisten lukemattomia "lisäosia" kuten ripsenpidennyksiä, hiustenpidennyksiä, botox- huulia ja mitä näitä nyt kaikkia on. En ehkä halua edes tietää mitä näitä kaikkia ylipäätään vielä on. Kuitenkin pienempiä ja isompia juttuja oman kauneuden "lisäämiseksi". Mun mielestä KUKAAN ei näytä yhtään sen kauniimmalta taikka houkuttelevammalta noiden härpäkkeiden kanssa. Ne eivät todellakaan tee kenestäkään yhtään sen parempaa kuin mitä ihan luonnostaan jo on. Harmi ja sääli, että niin monet silti kokee tarvitsevansa niitä eivätkä tunne itseään kauniiksi ilman :/

Ja ihan järkyttävää, että niin monet naiset muokkaavat tällä tavoin itseään ihan vain toisia (siis yleensä miehiä) miellyttääkseen, anteeksi mitä?! Mikä järki? Wtf? Ei ole todellakaan asiat hyvin, jos näin on. Toisten miellyttäminen ei ole koskaan hyvä syy alkaa muuttamaan itseään. 

Itse en ole koskaan tarvinnut mitään lisäkkeitä itseeni kelvatakseni muille taikka itselleni. Aina olen kelvannut omana itsenäni ja tulen kelpaamaan. Vaikka en omistakaan niitä niin rakastettuja jättitissejä, niin silti ei ole koskaan ollut pulaa miehistä, päinvastoin :-D Joten tollasilla ulkoisilla seikoilla ei todellakaan ole mitään merkitystä. Kauniit silmät ja hymy on ne millä saa huomion :) Molemmat löytyy kaikilta ja vieläpä ei edes maksa mitään. Noi plus hurmaava persoonallisuus niin silloin on jo loistava paketti kasassa, mitään muuta ei tarvita. Vai mitä mieltä olette?

Muistakaa siis, että te kaikki olette kauniita ja sopivia juuri sellaisena kuin olette. Opi rakastamaan itseäsi myös ihan luonnollisena omana itsenäsi, koska silloin olet oikeasti kauneimmillasi :)

Ei mulla muuta nyt tällä kertaa. Keskustelua aiheesta ja mielipiteitä otetaan vastaan :D

Kuva: Weheartit

12 kommenttia:

 1. Totta! Vaikkakin tuntuu että ei kukaan tämän Torpan puolella ole tässä asiassa :D Niinkuin ei tietenkään kuulukaan olla. Oli kyllä aika jäätävää puhetta julkisesti puhua. Itse omaan vähän enemmän sitä tissiä ja kyllä mä pienemmät ottaisin mieluummin jos valita saisi, ei näistä oikein ole kuin haittaa. Ei mulla oikeen lisättävää sun kirjotukseen, oikeessa olet :D

  http://remainsoftoday.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha jep :D Molemmista löytyy omat hyvät ja huonot puolensa, pitää vaan oppia tykkäämään niistä juuri sellaisena kuin on :)

   Poista
 2. Kuulin vasta eilen tästä tissikohusta ja kävinkin lukemassa sen kirjoituksen. Fiilis olikin "mitä paskaa mä just luin". Joo ei mullakaan mitkään jättihinkit olet, enkä tosiaan niitä koe tarvitsevani. Enkä ikinä niitä hankkisi vain miehen mieleksi! Surullista, ei voi muuta todeta, jos tuokin kirjoittaja on ne tissit hankkinut vain jotta kokisi kelpaavansa miehille paremmin.

  http://love-ornothing.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sama! :D ihan järjetöntä puhetta. Ainakin tossa tapauksessa ne tissit on hommattu korvaamaan puuttuvaa järkeä näköjään.. :D

   Poista
  2. Surullista, että sivulauseessa kaiken luonnollisuuden puolestapuhumisen jälkeen haukutte isorintaisia naisia jättihinkeiksi. Kaikilla isorintaisilla naisilla ei ole silikoneja, eivätkä kaikki silikonirintojen omistajat ole tyhmiä. Että eiköhän me kaikki lattarinnat, jättihinkit, kumitissit ja luomut olla ihan yhtä arvokkaita, ilman että tarvitsee perustaa mielipidettä yhden marginaalisen ihmisen mielipiteeseen siitä, millainen kelvollinen nainen on.

   Poista
  3. Niin en tarkottanutkaan, että kaikki sellasia olisi. Ei ollu tarkotus ketään muita mulla ainakaan haukkua millään tavalla. Jokainen on hyvä just sellasena kun on :D

   Poista
 3. Mie kans äimistyin tuota kohua.. tuskinpa valtaosa miehistä oikeesti välittää naisen rintojen koosta et eiköhän se luonne oo aika tärkeä :) Tolla naikkosella on selvästi huono itsetunto.

  www.pinksunsparkle.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niinpä :) no kieltämättä joo, tai ainakin elämän prioriteetit päin honkia. Jospa joskus oppisi ymmärtämään, mitkä asiat tässä elämässä oikeesti on tärkeitä.

   Poista
 4. Kirjoitit todellakin aiheesta joka pitää melkeimpä paikkaansa. Yhtä asiaa vaan kokonaisuudessaan mietin (en siis pelkästään sun kirjoituksen kautta) kun sanotaan aina, että sisin ratkaisee jne, mutta silti voin sanoa, että yksikään ihminen ei ole mulle tullut kehumaan että sulla on kiva luonne jne. Ei ole kehuttu silmiä, ei hymyä, eikä sen puoleen vartaloakaan. Koska jos eroaa ulkoisesti suuresti ns. mallimaailman standardista, kartetaan kuin ruttoa. Joskus mä vaan toivon että mua tulis iskemään edes joku kännissä. Tietäisin etten olekkaan niin kartettava.

  http://i-am-kaisamariaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mmh no se on kyllä harmittavan totta, että ihan aluksi kiinnostuksen toisessa henkilössä saa parhaiten herätettyä "miellyttävän" ulkonäön perusteella. Sen jälkeen sillä ei ole enää niinkään mitään merkitystä. Ulkonäön annetaan vaikuttaa ihan liian paljon varsinkin ensivaikutelmaa luodessa.. moni oikeasti upea ihminen jää siitä syystä varjoon.

   Mutta joo tää maailma on oikeesti todella ulkonäkökeskeinen :/ Asiaan pitäis saada jonkinlainen muutos.

   Poista
  2. hyvä kirsi! asia puhetta :D siis miehethän tykkää juuri luonnollisista naisista enemmän kun kamalan meikatuista ja kaike maailma lisähärpäkkeet lisänä. Ja toine juttu että on oma ittesä, se o toine valttikortti. Itehä en oo ikinä tarvinnu kamalia pakkeleita naamaa enkä muuta vast. että oon miehiä saanu :D vaan iha sillä että oon oma luonnolline itteni :P Mutta no kaikilla on omat mieltymykset. ps. oli muuhe tosi kiva nähä eile:)

   Poista
  3. Jep, totta :-D Tietty kukin tyylillään, mutta jos ei ilman tommosia lisäjuttuja saa niitä miehiä nii voi olla kyllä jossai muualla vikaa ku siinä ulkonäössä siinä vaiheessa :D

   Niin oli! :D Viimestään vappuna sit taas jos näkis ellei aiemmin :D

   Poista