sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Mothersday 2015

Hei ja aurinkoista sunnuntaita ja äiti-ihmisten päivää sinne kaikille! :D

 Ainakin täällä päin Suomea ollaan saatu nauttia ihanan lämpimästä ja aurinkoisesta äitienpäivästä. Kaikki äidit ovat kyllä juhlapäivänsä ansainneet, iso hatunnosto ja kunnioitus kaikille äideille. Äitinä oleminen on varmasti yksi haastavimmista, mutta myös antoisimmista asioista elämässä. Ken tietää josko sitä joskus tulevaisuudessa olisi itsekin äiti. Sen aika ei vaan ole todellakaan vielä. Ehkä sitten joskus vähän vanhempana mikäli vain mahdollista :) Nyt vielä haluan mm. matkustella ja mennä vapaasti miten huvittaa ennenkuin oikeasti haluaa kunnolla asettua aloilleen ja edes suunnitella mitään sellasta niin isoa. Kyllähän toi vähän meinaa jo ahistaa kun about 3/4 osalla tutuista on lapsia ja niistäkin monet on jotain tyyliin 19-20 -vuotiaita :-D Ja itse täyttää jo muutaman viikon päästä hurjat 23! Noo onneksi ei ole silti mitään kiirettä vielä :')


Tässä muutamia kuvia instagram-tilini uumenista. Tänään tuli käytyä äitiä ilahduttamassa ja lahjaksi vein kimpullisen kauniin pirteitä ja kesäisiä korallin sävyisiä ruusuja, rasiallisen itse leivottuja suklaahippucookieita sekä söpön onnittelukortin. Kotona tietenkin juotiin sitten täytekakkukahvit. Näin pitkästä aikaa myös rakasta pikkuvaaviani Nelliä. Eipä ollu pikkunen (onneksi) kasvanut yhtään sen isommaksi vieläkään :-D

Tossa joku aika sitten voitin Bangerheadin fb-sivun arvonnasta hiustenhoitopaketin, joka sisälsi Grazette crushin suihkugeelin, hoitoaineen, hiusnaamion sekä bangerheadin oman kuivashampoon. Ton iPhonen ostin kyllä ihan itse :-D Pitihän se päivittää uuteen iPhone kutoseen, kun mun edellinen ii-luuri on vähää vaille maksettu pois ja sain sen näytönkin hienosti hajotettua paskaksi. Uusi näyttö on puhelimeen tulossa niin jos sitten myisi vanhan pois.

Että sellaistapa tänne tällä kertaa! :) Nyt kotisohvan, b&j:n ja leffan ääreen -->

1 kommentti:

  1. Hui kun uppouiduinkin lueskelemaan pitkälle tätä sun blogia! Huomasin nimittäin että tää oli mulla joskus kirjanmerkkeihin tallennettuna, ja selailin tätä säännöllisesi (muistan sun kaikki ihanat MK:t ja ihailin niitä!) ja sit jostain syystä hukkasin tämän. Nyt onneksi löysin sut uudelleen! :) Paraneekin laittaa tällä kertaa ihan lukulistalle talteen niin ei linkki huku mistään enään! :)

    Kurkkaisithan myös :) ?
    http://hennankengissa.blogspot.fi/

    VastaaPoista