maanantai 8. kesäkuuta 2015

6.6


Siinäpä pieni kuvapläjäys viikonlopulta, jolloin allekirjoittaneelle tuli huimat 23 ikävuotta täyteen :D Huh tässähän alkaa tuntea itsensä vanhaksi..

Elikkäs perjantaina vietettiin Villen kanssa minun synttäreitä päivää etukäteen valmiin ruoan äärellä Chaplinissa. Illastettiin ihan kunnolla pääruoan ja jälkiruoan kera. Kyllä tuli masut hyvin täyteen ja ruoka oli todella herkullista. Viime ravintolakäynnistäkin oli jo ehtinyt kulua jokunen tovi. Itse muistelin, että siitä olisi milteinpä vuosi kun viimeksi tuli kunnon ravintolassa käytyä syömässä, mutta ei siitä kuulema ihan NIIIN kauan ole. Kuitenkin ainakin se reilu puoli vuotta :D Eipä siis nykyään tule kauheana käytyä ulkona syömässä, mutta veikkaan että kesä tuo tähän vihdoin poikkeuksen :)

Lauantaina oli sitten se mun varsinainen syntymäpäivä. Kerrankin sattui synttäripäivä juuri sopivasti viikonlopulle ja vieläpä lauantaille, mitä parhain viikonpäivä juhlia! Päivä lähti käyntiin piristävällä tunnin hölkkälenkillä kesäisissä ja aurinkoisissa maisemissa. Tämän jälkeen suihkun kautta laittautumaan loppupäivää ja iltaa varten samalla fiilistellen viime aikojen lempibiisejä mun upouuden beatsin minikajarin kautta. Todella mieluinen ja ihana synttärilahja! En tajua miten oon aiemmin voinut olla ilman tota beatspill- kajaria. Ihan täydellinen varsinkin kesä-aikaan kun lähtee vaikkapa mökille tai rantaan tai pelailemaan tai ihan minne vaan. Musiikit mukana paikassa kuin paikassa ja kuuluvuus todella hyvä. Tosta minikokoisesta kaiuttimesta lähtee ääntä kuin pienestä kylästä :-D Voiko siis enempää toivoa? Nyt vain odotellaan niitä kauan kaivattuja helteitä, että voisi lähteä sinne rannalle ottamaan aurinkoa ja kuuntelemaan musiikkia :D Laittautumisen jälkeen käytiin sitten vuorostaan tyttöjen kanssa syömässä olutmestarissa. Ai kyllä nyt on masulla ollut hyvät oltavat, haha :D

Illalla oli sitten luvassa armotonta juhlimista (no okei ei ollut nyt ihan niin armotonta..) ja ilta lähti käyntiin ystäväni Heidin luona, joka muutti ihan hiljattain myöskin Iisalmeen. Kyseessä oli siis tuplajuhlat; sekä synttärit että tuparit. Ilta vierähti nopsaan pelaillen porukalla erilaisia juomapelejä sekä singstaria laulaen, kaikin puolin onnistunut ilta oli. Kaikki lähtivät vielä jatkamaan iltaa baarin puolelle ja siellä tuli morjestettua muutamia muita tuttuja.  Suhteellisen rento ilta oli ja kiitoksia vielä kaikille mukanaolleille! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti