lauantai 20. kesäkuuta 2015

Midsummer


Hei,

Tulin toivottamaan kaikille erittäin mukavaa ja rentoa juhannusta! Toivottavasti on juhannuksenvietto lähtenyt hyvin käyntiin sielläkin jokaisella :) Täällä ainakin. Eilinen vietettiin rauhallisesti anoppilassa kahden kesken grillaillen, leipoen, trampoliinilla hyppien, kesästä nautiskellen (edes hetken aikaa EI satanut..), musiikkia kuunnellen ja korttipelejä ja shakkia pelaillen. Shakista puheen ollen; vihaan sitä peliä. Vielä puoliunessa ei oikein ajatus enää kulkenut kun yömyöhällä otettiin vasta shakkilauta esiin ja alettiin pelaamaan. Tylsä peli sanon minä :-D Loppujen lopuksi ei jaksettu enää käydä edes juhannussaunassakaan, ou.

Ruoka ja juoma oli todella hyvää ja kyllä on nyt taas tullut kärsittyä kunnon juhannusähkystä. Miksi aina pitää mättää sitä ruokaa ihan liikaa? Noo eipähän ole aliravitsemuksesta puhettakaan ainakaan näillä nurkilla.. :D Mitenkäs siellä? Onko grilliruoka maittanut?

Tää on siitä historiallinen hetki, että mä vihdoin ja viimein jaksoin kaivaa kameran esiin kaapin perukoilta pölyttymästä ja pienen ikuisuuden jälkeen otin oikeasti kuvia muullakin kuin puhelimella, josta ikävä kyllä on tullut mulle tapa. Eli nyt kerrankin muita kuin puhelinkuvia esillä! :D

Tänään olisi sitten tarkoitus viettää iltaa tyttöjen kanssa, grillaillen myöskin, huh! Jospa tästä juhannuksesta hengissä selviää :D Nytpä täytyykin jo rientää, kun ei ole mukava viettää koko aikaa tässä tietokoneen äärellä, joten heihei ja hauskat jussit sinne vielä kerran!

2 kommenttia:

 1. Mulla oli juhannusjuomana myöskin tota Somersbyn uutuutta, se oli niin hyvää! :)

  www.kenkafriikki.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo toi oli kyllä yllättävän hyvä :) erityisesti lasipullosta maistuu paremmalta, kuten kaikki :-D

   Poista