maanantai 27. heinäkuuta 2015

Ihana maanantai


Erittäin mukavaa ja aurinkoista viikonalkua kaikille! 

Täällä ollaan vietetty hemmottelumaanantaita sekä kampaajalla että kahvilassa käyden. Yleensä viikon ensimmäinen arkipäivä on se kaikista masentavin, mutta ainakin mulla on ollut tänään varsin miellyttävä maanantai, toivottavasti siellä teilläkin. Onhan se nyt varsinkin kesälomalaisen helppo hymyillä maanantaisinkin, vapaapäivä siinä missä muutkin :D

Päivä lähti käyntiin kampaamon tuolissa rentoutuen, koska ihan hiljattain päätin että nyt haluan hemmotella itseäni ja tuoda vähän muutosta hiuksiini uuden hiusvärin muodossa. Lähes heti päätöksen tehtyäni sainkin ajan paikalliseen kampaamoon ja nyt on tukka loihdittu uuteen uskoon. Jokainen minut tunteva tietääkin, että en todellakaan ole mikään kampaamopalvelujen vakiokäyttäjä.. Käyn kampaajalla ehkä kerran viidessä vuodessa, haha :D Värjäykset ja hiustenleikkaukset tulee hoidettua yleensä itse tai kaverin avulla, joten siispä tämä kampaajakäynti olikin harvinaista herkkua ja hyvää hemmottelua minulle. 

Otin tummiin hiuksiini punertavan (ehkä lähimpänä sellaista burgundynpunaista jäljittelevän) liukuvärin sekä vielä lisäksi myös päällimmäisiin hiuksiin vähän samaa sävyä raitojen muodossa. Olen tyytyväinen lopputulokseen, nyt kun vain saisi ylläpidettyä tätä punertavaa värisävyä. Onkohan missään myynnissä sellaista burgundya/punaviolettia sävytettä, mitä voisin käyttää näihin hiuksiin silloin tällöin? Ilmoitelkaa, jos tiedätte jonkin hyvän tuotteen, mitä kannattaa käyttää! Iso kiitos jo etukäteen.

Ai luoja, että on muuten hankalaa ottaa kuvaa hiusväristä niin, että se näyttäisi kuvassa juuri siltä miltä oikeasti livenäkin.. ei oikein onnistu :D Onko muilla kokemusta samasta ongelmasta? Näistä allaolevista kuvista saa edes pientä osviittaa lopputuloksesta. Eivät ole ainakaan mustat, sen nyt sentään kuvista erottaa :D

No mitäs pidätte uusista hiuksista? Omasta mielestäni ainakin mukavaa vaihtelua sen ainaisen ja tasapaksun tummanruskean sijaan. 

Tänään löydettiin myöskin uusi viihtyisä kahvila Iisalmesta, joka voisi olla vaikka meidän tuleva kantapaikkamme! Tiemme vei siis Kahvila Hillaan ihan sattumalta, mutta todella mukava sattuma olikin. Paikka täytti kaikki odotukset ja oli todella positiivinen yllätys. Hienoa, että täältä näin pieneltä paikkakunnaltakin löytyy näin hyviä ja potentiaalisia kahviloita. Tilattiin Hillasta Villen kanssa caramel frappet sekä superherkullisen näköiset kinuski-mansikkajuustokakun palat, yum! Ihan täysi kymppi molemmista; sekä juomasta että kahvileivästä. Iso plussa todella siisteistä juomakupeista! Hakusessa olisi itsellekin tuollaisia lasipurkin näköisiä kuppeja :D Tai miksikä noita nyt osaa sanoa. Pakko saada :D Suosittelen ehdottomasti piipahtamaan kyseisessä kahvilassa, jos Iisalmessa asustelette tai muuten vain satutte lähistöllä liikkumaan :) 

Siellä ruudun takana varmaan löytyykin muitakin iisalmelaisia niin kertokaapa muita hyviä kahviloita täälläpäin. Mikä on teijän suosikkipaikka? Onkos tosta Hillasta jo kokemuksia?


6 kommenttia:

 1. Tosi kivan näkönen tukka!! :3

  Itse ylläpidin punaista sävyä tukassa KC Professional colour maskeilla (löytyy useita eri sävyjä). Ainakin Hairlekiini ja ehkä emotion/sokos näitä myy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoksia :)

   juu pitää kyllä sellanen ostaa kokeiluun! niissä ei tainnu olla mitään eri punasen sävyjä kuin vain yksi peruspunainen? pitää varmaan ostaa punanen sekä violetti ja miksata niitä.. :-D

   Poista
  2. Kiva tukka mutta tumma mielestäni kävi sulle paremmin:)

   Poista
  3. kiitos :) joo no se on sellanen perusvarma ja aina hyvä :D siihen tietenkin vielä joskus taas palaan, mutta nyt haluan pitää jotain erilaista edes jonkin aikaa :) katotaan vaan kuinka kauan saan tätä väriä ylläpidettyä.. :D

   Poista