perjantai 24. heinäkuuta 2015

Sephora haul


Sitten niihin Pariisin ostospostauksiin! Ihan ensimmäisenä ajattelin teille esitellä nämä Sephorasta mukaan lähteneet kosmetiikkatuotteet. Ai, että rakastuin siihen paikkaan. Sephora on varmasti jokaisen vähänkään kosmetiikasta kiinnostuneen taivas. Kannattaa ehdottomasti piipahtaa, jos sellaisessa kaupungissa vierailee mistä Sephora löytyy :) 

Mutta tässäpä tarkemmin esiteltynä minun ostokset:

Sephoran omat Pearl & Green tea kasvonaamiot. Näistä mulla ei ole vielä mitään omaa aikaisempaa kokemusta, mutta kokeillaan! 

Juicy Couturen Viva La Juicy La Fleur tuoksu. Tämän itse asiassa ostin Pariisin lentokentältä, mutta esitellään tämä nyt tässä samalla muiden kosmetiikkaostosten kanssa. Tuoksu on makeahko ja hedelmäinen, kaikin puolin ihana! Plussaa myös todella kauniista ulkoasusta. Viva La Juicyssä yhdistyy mm. mandariini, marjat, kuusama, karamelli ja santelipuu.

Benefitin Speed Brow kulmageeli & Real Sexy Deal pakkaus, johon kuuluu They're Real -ripsiväri, eyeliner sekä remover. 

Smashboxin Photo Finish meikinpohjustusvoide eli Primer.

Sephoran oma misellivesi kasvojen ja meikin puhdistukseen & Sephoran huulikiilto sävyssä BaBy Doll ja Cotton Flower tuoksusuihke.

Too Facedin Semi-Sweet Chocolate Bar luomiväripaletti. Paletti näyttää kuten myös tuoksuukin ihanalta suklaalta. Mulle siis aivan täydellinen! :D Kaiken lisäksi kaikki sävyt ovat kivoja ja nimetty hauskasti erilaisten herkkujen nimillä kuten esimerkiksi Caramel, Puddin', Cocoa Chili, Coconut Creme, Mousse, Nougat, Bon Bon ja Peanut Butter. Ihan mahtava! :D Välillä tekisi niin mieli syödä toi paletti, kun tuoksuu ja näyttää niin herkulliselta..

Siinäpä ainakin muistaakseni kaikki mun kosmetiikkauutuudet, jotka haalin Pariisin reissulta mukaani :) Löytyykö teiltä joitakin samoja tai olisiko suunnitelmissa hankkia jotain näistä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti