lauantai 22. elokuuta 2015

Blueberry swirl eye


Hei!

Näin lauantai-illan kunniaksi tulin jakamaan parit kuvat tämänpäiväisestä "Blueberry Swirl -silmämeikistä". Mulle nää lauantait on tällasia parempia meikkipäiviä, koska voi kaikessa rauhassa laittautua ilman kiireitä. Töihin en todellakaan jaksa alkaa meikkailemaan sellaista pikapikameikkiä enempää kun ei tosiaan ole tarvis ja haluan nukkua arkiaamuisin(kin) mahdollisimman pitkään.

Silmämeikkiin tuli siis yläluomille aluksi perusvaaleaa ja hiekanruskeaa luomiväriä ja tämän jälkeen Semi-Sweet Chocolate Bar -paletista oikean ylänurkan luomiväriä nimeltä Hot Fudge. Suhteellisen tumma ruskeansävy kyseessä, kuten kuvasta ehkä jotenkin näkyy. Tämän jälkeen alaluomelle lisätään pienipäisellä siveltimellä tuota paletin keskellä sijaitsevaa sinertävää Blueberry Swirliä sekä luomen sisärajaukseksi että myöskin ihan alaripsien ulkorajaan koko matkalle, jonka jälkeen kevyesti häivytellään väriä jotta lopputulos näyttäisi siistiltä. Ripsiin käytin Benefitin They're Real-ripsiväriä ja lisäsin Red Cherryn #48 tekoripset, jotka vilahtivakin edellisessä postauksessa. Juuri noi kyseiset ripset ovat tämänhetkiset suosikit! Asettuvat kivan viuhkamaisesti silmiin ja näyttävät hyviltä. Tekoripsiä käytän siis harvemmin. Ehkä pari-kolme kertaa kuukaudessa. Ennen en käyttänyt ikinä ja olinkin niitä vastaan, mutta nykyään oon jopa lämmennyt niille ja ovat mukavaa vaihtelua juurikin esim juhlimaan lähtiessä. Saa todella upeita silmämeikkejä ja tuovat näyttävyyttä silmille aika rutkasti, jolloin ei sitten haittaa jos vaikka hiukset olisivatkin hieman lytyssä. Näyttävät ripset pelastavat huonosti olevat hiukset aika hyvin! :D 

Huulet rajasin tuolla Urban Decayn Glide-On huultenrajauskynällä, joka siis sävyssä Naked2 ja tällä kertaa en huulipunaa käyttänyt ollenkaan vaan laitoin vain tuota Sephoran söpön vaaleanpunaista Baby Doll-huulikiiltoa, awww tuo väri on vaan niin ihana ja tuoksuu niin syötävän hyvältä huulilla :D 

Viimeistelen aina tällasen "paremman" meikin Urban Decayn All Nighter makeup setting spraylla ja se ihan oikeasti toimii! Suosittelen hankkimaan mitä pikimmiten, jos haluaa meikin pysyvän naamalla pitkään :D On testattu; edes vesisade ei ole pilannut meikkiä, kun on suihkutellut kasvoille tota All Nighteria.

Mitäs pidätte tämänpäiväisestä meikistä? Noi sinisävyiset rajaukset ovatkin nykyään aika suosittuja. Pitihän sitä siis kokeilla itsekin :D Mutta jeps nyt on taas riennettävä tästä koneelta, mukavaa lauantai-illan ja yön jatkoa sinne jokaiselle :)

2 kommenttia:

  1. Upea meikki♥ Pakko testata nyt sinistä rajauksissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) juu kannattaa ehdottomasti! :)

      Poista