maanantai 3. elokuuta 2015

To do -list kesälle, ja miten se toteutui

Tein toukokuun alussa postauksen mun kesän suunnitelmista, mitä haluaisin kesäni aikana toteuttaa ja tässäpä muistin virkistämiseksi vielä kertaalleen sama lista jälkikommentoinnin kera:

 • Heitä pieni ulkomaanreissu. En usko, että tänä kesänä tulee lähdettyä minnekään kauas, matkakassa siis senkuin jatkaa kasvamistaan tulevaisuuden kaukomatkoja varten. Tänä kesänä olisi tarkoitus käydä ehkäpä Lontoossa taikka Tukholmassa. Lontoo kyllä houkuttelisi paljon, koska kesäaikaan en siellä vielä ole käynyt ja Lontoo se ei vaan petä koskaan! Love that place. - Joo ulkomaanreissu toteutui, wuhuu! Pariisissa tuli siis pyörähdettyä kolmen päivän ajan. Ja ensi viikolla olisi vielä luvassa Tukholman risteily, jota odotellaankin jo innolla! Toisaalta myöskin kauhulla, koska mun loma päättyy ja ensimmäinen lomanjälkeinen työpäivä seuraisi heti reissulta palaamisen jälkeen.. Mä siis sekä aloitin että myöskin lopetan kesälomani ulkomaanreissuun :D 

 • Käy kotona auttamassa äitiä mansikanpoiminnan kanssa ja muista poimia myös itsellesi sankollinen mansikoita pakkaseen tulevan talven varalle. - O-ou tämä on vielä toteuttamatta! Tarkoitus oli nyt viime viikonloppuna käydä kotona poimimassa mansikoita, mutta runsaat sateet pilasivat sen suunnitelman. Nyt tässä odotellaan auton käyttöön saamista, jotta voisi tässä viikolla käväistä kotona mansikkapellolla. Tämä siis saadaan hoidettua tällä viikolla kuntoon.

 • Lähde rannalle ottamaan aurinkoa AINA kun mahdollista ja yritä hankkia edes jonkinlainen rusketus, vaikka se niin kovin vaikeaa onkin. - No tää on ehkä pahin.. Meneillään oleva kesä on ollut aivan surkea varsinkin auringonottoa ja ruskettumista ajatellen. Oon ihan vain hitusen päivettynyt, mutta no kyllä sekin riittää. Ei minusta mitään superruskettunutta saa muutenkaan tekemälläkään. Tai no jos otan sen rusketuksen purkista, ainut keno saada tälle kesää kunnon rusketus :D

 • Vietä kesän aikana edes yksi mökkiviikonloppu! Ei ole pahitteeksi vaikka niitä olisi useampikin. Kunhan nyt edes kerran, ja hyvällä porukalla. - Check! Käytiin mukavalla pikkuporukalla mökillä viettämässä yksi yö, ja no se riitti mulle mm. runsaiden itikoiden ja sateiden takia.

 • Opettele käyttämään aurinkoisina kesäpäivinä hellemekkoja/hameita. Älä turvaudu joka kerta niihin ah-niin-ihaniin-shortseihin. - Aijai, ei oo mulla kyllä mekkoja päällä näkynyt vieläkään. No 'vielä on kesäää jäljellä.. vielä tulee kauniita päiviä..' Ehdin laittaa vielä ainakin hameen päälle tälle kesää. Mekkoja mulla kun ei pahemmin ole, niin siitä en mene vielä takuuseen. Shortseihin on kyllä tullut turvauduttua, mutta ehkä enemmän ihan pitkiin housuihin, koska ulkona on useimmiten ollut jopa kylmä ja sateista! Ihana Suomen kesä.. :D

 • Lähde extempore road tripille jonnekin päin Suomea ilman minkäännäköistä alustavaa suunnitelmaa tai hajua minne olette menossa, missä yövytte, mitä teette jne. Pääasia kunhan pidätte hauskaa! - Oi haluaisin niin kovasti tehdä sen! Pienenä ongelmana vain auton puuttuminen. Autoa ei ole vapaasti käytössä tällä hetkellä :/ Onnistuiskohan tämä vielä.. katsotaan!

 • Käy yöllisellä kuutamouinnilla ja nauti yön hiljaisuudesta. - Olen käynyt uimassa tänä kesänä vain kerran, kerran! Mitä ihmettä.. Syytän tästä kylmää ja sateista kesää edelleenkin. Josko ne helteet vielä iskisivät niin pääsen pulikoimaan järveen edes vielä pari kertaa :) 

 • Pidä grillibileet taikka osallistu sellaisiin. - Miten sen nyt ottaa.. mitään bileitä ei ole ollut, koska sopivaa paikkaa ei ole ollut. Mutta grillaamassa on tullut käytyä, tosin todella vähän. Lisää grillaamista tälle kesää kiitos! Bileistä niinkään en tiedä.. :D 

 • Käy festareilla tai jonkin yksittäisen mieleisen artistin/bändin keikalla. - Missä kaikki hyvät artistit? Ei oo pahemmin täälläpäin ainakaan näkynyt. Mitään mielenkiintoista ei siispä ole tullut vastaan, mihin vaivautuisin maksamaan sisään.

 • Ui, ja paljon! Hanki uusia vesileluja ja seilaa pitkin järveä uimapatjan päällä ja nauti auringosta. - Kunhan ne kaivatut helteet vielä tulisivat. Olen uinut, mutta en paljon. Mikäli kova kuumuus vielä iskee, niin mut löytää kyllä järvestä.

 • Käykää veneilemässä. Pakkaa mukaan eväät ja rantautukaa jonnekin sopivalle paikalle, pystyttäkää piknik ja nauttikaa kesän herkuista ja ihailkaa samalla kaunista Suomen luontoa. - Joo veneily check! Ja rantauduttiin eräälle kivalle pienelle saarelle grillaamaan :)

 • Järjestäkää kavereiden kesken kunnon korispelit tai pelatkaa jotain muita hauskoja ja liikunnallisia pihapelejä. - Tässä ongelmana porukan puute :/ Ja suurin osa niistä muutamasta ystävästäkin on sellasia, joita ei moiset pihapelit kiinnosta pätkän vertaa.. :D Lisää ihmisiä tähän kaivataan!

 • Muista ikuistaa kameralle mahdollisimman paljon otoksia kesästäsi, jotta voit jälkeenpäin muistella kuinka ikimuistoinen ja paras kesä 2015 oli ;) - Olen muistanut ottaa kuvia, mutta ei kameraan vaan puhelimeen :-D Mutta ihan yhtä hyviä on noi puhelimen otoksetkin ;)

Onneksi kesä ei ole vielä ohi ja kyllähän tässä ehtii vielä kaikenlaista! Mutta pitää muistaa, että ei se ole tärkeintä se tekemisen paljous ja täysi kalenteri vaan se, että oikeasti saa ottaa vain rennosti ja levätä. Nauttia lomasta ja kesästä saaden pienen breikin arjesta/työstä/koulusta. Se tärkein eli rentoutuminen ja akkujen lataaminen tulevia syksyn ja talven koitoksia varten on kyllä toteutunut vallan hyvin tänä kesänä :)

1 kommentti:

 1. Hei tosi kiva tälläinen! Muutenkin mitä kurkkailin niin tosi kivoja postauksia ja kuvia! :) Kivan oloinen blogi ja oot kaunis!

  http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

  VastaaPoista