lauantai 26. syyskuuta 2015

Lipsticks from Gerard Cosmetics


Hola!
Mä lupasin teille tulla esittelemään uudet vastikään tilaamani huulipunat, joten täältä pesee. Tilasin kyseiset huulipunat Gerard Cosmeticsiltä ja ajatus punien tilaamiseen lähti siitä kun huomasin Gerard Cosmeticsin instagramissa liian houkuttelevia kuvia huimien alennuskoodien kera. Siinä vaiheessa se oli sitten menoa :D Näitä oli siis tarjouksessa 3 kpl 29$ + free worldwide shipping. Ihan mahtava tarjous, josta ei vain voi kerta kaikkiaan kieltäytyä! Eikös vaan?

Hintaa yhdelle punalle täten tuli alle 9€, suunnilleen joku 8,60€ muistaakseni. Superhalvalla sain, koska yleensä nää maksaa puolet enemmän. Ostoskoriin päätyi tällä kertaa pelkästään vaaleita sävyjä; Kimchi Doll, Nude ja Buttercup. Mulla kun ei kunnon nudehuulipunia ennen tätä ollut. Värivalikoima GC:llä on laaja! Löytyy varmasti jokaiselle mieluinen huulipuna. Seuraavaksi ajattelin kokeilla vähän tummempia ja erikoisempia vaihtoehtoja. Jokin violettiin taittava tai muu vähän räväyttävämpi tapaus, ehkäpä liila kenties. Nyt on nudemeikkivalikoimat täydennetty, joten niitä ei nyt enempää :D Näillä pärjää todella hyvin. Löytyy todella vaalea, mutta sitäkin ihanampi Kimchi Doll. Hieman rusehtava perusnudesävy sekä vaaleanpunaiseen taittava söpö Buttercup. Huh näihin huulipuniinkin tulee kunnon riippuvuus.. :D Haluan hankkia näitä vaikka ihan jokaisessa sateenkaaren värissä, haha :D Onko siellä muita huulipunariippuvaisia?

Mikä näistä sävyistä iskee teihin? Mun suosikiksi näistä päätyi vaalein eli Kimchi Doll ja  heti hyvänä kakkosena tulee Buttercup :) 

Tässä viel selventävämpi kuva, jossa mulla on tota Kimchi Doll huulipunaa huulilla:


Mutta sen pidemmittä puheitta nyt mukavaa lauantai-iltaa sinne kaikille! Have fun :)
6 kommenttia:

 1. Kivoja värejä! Sopii sulle tosi hyvin & oot muuten todella kaunis. :o <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon :) Juu oon tämmönen niin kamalan vaalea, niin vaaleat huulipunat passaa hyvin :D

   Poista
 2. Nätin värisiä huulipunia. :) Hyvin neutraaleja. Voisin kuvitella itsekkin käyttäväni tuon sävyisiä.

  http://nukkanurkka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin on :) Juu nää passaa kyllä oikeastaan ihan kenelle vain.

   Poista
 3. Oon niin kauan jo halunnut ostaa nuden tms värisen huulipunan ja nyt tuli ihan sellanen ole et joko pitäis :D Varmaan vuoden ollut jo ostoslistalla haha :D

  http://onrooftop.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu suosittelen lämpimästi! :) Helppo ja käytännöllinen, joka sopii milloin vain ja kenelle vain :D

   Poista