maanantai 28. syyskuuta 2015

My top 3 youtube channels

Terveppä terve ja tunnelmallista maanantai-iltaa!

Tällä kertaa ajattelin tulla linkkaamaan teille mun suosikki youtube-kanavat, joita seuraan aktiivisesti. Näistä kolmesta eri kanavasta kaksi keskittyy kauneuteen ja meikkaamiseen ja yksi liikuntaan/hyvinvointiin. Oon vasta hiljattain alkanut seuraamaan youtubevideoita ja jäin siltä katsomalta koukkuun, jaiks! Siispä varoitan jo ennakkoon mikäli päätätte katsastaa kyseiset channelit, että sama voi käydä myös teille ;) 

Oon näiltä kyseisiltä viehättäviltä naisilta saanut todella paljon inspiraatiota ja kokeilemisen arvoisia vinkkejä niin ulkonäköön kuin hyvinvointiinkin liittyen. Mutta nyt pidemmittä puheitta itse asiaan; linkkaan tähän satunnaisesti yhden heidän jokaisen videoistaan sekä tietenkin linkin heidän sivulleen ja tässäpä he ovat:Tästä naisesta on tullut mun meikki-idoli! Ihan mahtava persoona ja uskomattoman taitava meikkaamaan ja todella kaunis. Kaikki videot ovat viihdyttäviä ja kiinnostavia. Miten joku edes osaa kertoa ja tehdä kaiken niin mielenkiintoisesti? :D Uskomatonta! Tää nainen voisi esitellä vaikka sängynjalkoja ja saisi senkin vaikuttamaan niin kiinnostavalta ja houkuttelevalta, haha. Itse olisin ainakin totaalisen myyty :D Odotan aina innolla uusia videoita ja ai mikä päivän piristys se onkaan, kun huomaan että hän on ladannut uuden videon kanavalleen. Ihana ja valloittava ihminen, ja niin paljon upeita meikkitutoriaaleja, joiden mukaan on helppo loihtia meikkejä :) Suosittelen ehdottomasti seuraamaan tätä! Ihan ykkönen! :DErittäin kaunis ja myöskin taitava meikkaaja. Ihanan rauhallinen ja viehättävä persoona :) Hän osaa kertoa ja selittää kaiken todella asiantuntevasti ja huolellisesti. Täältä saa paljon informaatiota ihonhoitoon ja meikkaamiseen liittyen. Lauren keskittyy ehkä enemmän juurikin sellaiseen luonnollisempaaan meikkiin ja kauneudenhoidon perusjuttuihin. Ei mitään ylimääräistä höpönpöppöä, ja hyvä niin :D Keep it simple.


Cassey on yksi kannustavimmista ja innostavimmista ihmisistä, mitä tiedän. Tää nainen osaa asiansa todella hyvin ja on juuri oikealla asialla :) Pilatesvideoita kanavalta löytyy varmasti ihan jokaiselle sopivia. Näitä treenejä on mukava tehdä kotona, jos ei jostakin syystä esim. salille tule lähdettyä. Liikkeet voivat alkuun näyttää ihan säälittävän lällyiltä, mutta oikeasti ovat ihan jotain muuta.. huh miten voikaan joku niin pieni ja yksinkertainenkin liike ottaa niin paljon lihaksiin? Casseyn opastuksella saat takuulla kunnon jumpat aikaan, ja tuloksiakin tulee. Joukosta löytyy sekä intensiivisiä ja rankkoja treenejä kuten myös vähän rauhallisempia ja kevyempiäkin liikuntasarjoja. Siispä jokaiselle jotakin :) Tällä naisella ovat elämänarvot ja asenne kohdillaan ja saa jokaisen tuntemaan itsensä kauniiksi ja sopivaksi juuri sellaisena kuin on :) Ihana ihminen!Oliko nää teille ihan uusia tuttavuuksia vaiko vanhoja tuttuja? Keitä te seuraatte youtubessa? Kertokaa ja linkatkaa ihmeessä teijänkin omia suosikkeja tohon alas kommenttikenttään, kiitos! Mielelläni alkaisin seuraamaan uusia, jos mielenkiintoisia löytyy :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti