keskiviikko 16. syyskuuta 2015

They'll never stop until they see us fall, so let's run


Moikkamoi!

Bloggaaminen on tupannut jäämään toissijalle mm. töiden, päivittäisen liikunnan, kavereiden näkemisen, normioleilun ja arkiaskareiden takia. Tosin kyllähän aina aikaa jostakin repii, jos kovasti haluaa. Siispä bloggausinspiraatio ja kuvasaldo lähentelee nollarajaa, kun näin kerran on päässyt käymään. Täällä kuitenkin ollaan :)

Mun viime viikkoihin on kuulunut mm. Matkuksessa kiertelyä, tyttöjen illanviettoja, Game Of Thronesiin koukuttumista (katottu sitä ihan päivittäin!), rauhallisia iltoja kynttilän valossa, sekavia ajatuksia, päänsärkyä, turhautumista, uusien vaatteiden tilailua ja täten tykästymistä poolopaitoihin (mikä on ihme!), uusien huulipunien metsästämistä (ja samalla vastaan tuli huippudiili ja mulle lähti ulkomailta tulemaan muutama upea huulipunasävy. En malta odottaa saavani ne kätösiini. Niistä tulee varmasti parempaakin esittelyä kuvineen tänne), uuden musiikin fiilistelyä, koira- ja tatuointikuumeen potemista, rahapelien pelaamista voiton toivossa, sateessa lenkkeilyä, ja vielä lisää lenkkeilyä, juoksemista, herkuttelua, nysväämistä, rentoutumista, pitkiä suihkuja, 9gagissa vietettyjä tunteja nauraen, snapchattiin tutustumista, outoja unia, kyllästymistä lakko- ja pakolaiskeskusteluihin, viileistä ilmoista nauttimista ja sun muuta. 

Sellaista tänne kuuluu pääpiirteittäin, ihan normiarkea :) Ensi kuussa olisi tarkoitus aloittaa taas sisäliikuntakausi elikkäs suunta salille ikuisuuden kestäneen tauon jälkeen. Oon ajatellut myöskin kokeilla joitakin ryhmätunteja kerrankin. Pitää katsoa pitäisikö hommata ihan jäsenyys jonnekin, niin tulisi sitten varmasti lähdettyä ja käytyä. Nyt oon harrastanu ainoostaan tota ilmasta liikuntaa eli lenkkeilyä, juoksemista, jumppailua yms. 

Outoa, että oon näin vanhemmiten alkanut pitämään syksystä vaikka ennen vihasin tätä vuodenaikaa. Syksyssä on se ihan oma fiiliksensä. Eritoten rakastan sitä, että tää kämppä ei ole enää kuin sauna, hah! Näissä viilenevissä ja pimeissä illoissakin on ne puolensa, kuten voi vaikkapa ihan hyvällä omallatunnolla jäädä sohvan pohjalle katselemaan leffoja ja herkutella ulkona hillumisen sijaan :D

Seuraavan kerran tulen tänne varmaan päivittelemään niiden uusien huulipunien esittelyn kera, joten ensi kertaan siis :)

Nauttikaa ihanasta vuodenajasta!

2 kommenttia:

  1. Ois tosi kiva jos tekisit sellasen Day with me tyylisen postauksen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu mikä ettei :) katsotaan josko saisin sen toteutettua ihan lähipäivinä!

      Poista