torstai 26. marraskuuta 2015

10 facts

Tässäpä torstai-illan ratoksi muutamia erikoisia faktoja itsestäni. Miten on; onko siellä ketään joka voisi samaistua yhteenkään näistä? :D


1. Oon ihan uskomattoman hyvä hukkaamaan avaimia ja ylipäätään tunaroimaan avainten ja lukkojen kanssa.. viimeksi viime viikolla töissä lukitsin mun kaapin avaimen sinne kaapin sisälle. Onneksi vara-avain oli tällä kertaa lähellä. Ja joo, ei ollut ensimmäinen kerta. Viikon sisään toi sama homma on jo tapahtunut kahdesti ja viime kerralla jouduin palaamaan töistä ilman laukkua ja takkia, kun silloin ei sitä vara-avainta siihen hätään ollut.. Ja ei puhettakaan kämpän avaimesta. Sekin on tullut hukattua  kerran jos toisenkin. Parhaimmillaan avain on ollut hukassa varmaan pari kuukautta, mutta onnekseni se sitten lopulta löytyi jostain kumman syystä kaverin luota. Jospa jatkossa osaisin olla huolellisempi avainten säilyttämisen kanssa! 

2. Oon tällä hetkellä koukuttunut Episode -nimiseen peliin, mikä on ladattavissa ainakin iPhoneille. Ihan huippu! Kyseessä on sellanen roolipeli, missä pääset itse vaikuttamaan tarinan kulkuun. Tykkään eritoten Demi Lovato -tarinasta, missä pääsee omalla hahmolla Demin mukaan kiertueelle taustalaulajaksi :-D Mukaan mahtuu tietenkin myös romantiikkaa ja draamaa yllin kyllin. Jännää aina odottaa, että mitähän tarinassa seuraavaksi tapahtuu! Niistä muista tarinoista en oo niin välittänyt, mutta toi Demi -episodi kannattaa pelata läpi :) Itse odottelen hartaasti, että uusia kohtauksia jo tulisi!

3. Oonko jotenkin superinnokas lukemaan kaupan tarjouslehtiä? Mä nimittäin viikoittain katsastan netistä K-Citymarketin uusimmat tarjoukset ja joskus se on jopa päivän piristys, jos sieltä löytyy jotain juuri mun mieleisiä tuotteita edullisesti. Viimeksi eräänä viikonloppuna ilahdutti suuresti, kun irtokarkit olivat tarjouksessa 4,99€/kg! Haha oonkohan ihan outo, kun näin pienet asiat ilahduttaa niin suuresti. No eikös se ole vain hyvä asia osata iloita pienistä arjen asioista ;)

4. Oon maailman huonoin puhelimen soittoäänien vaihtaja. Nimimerkillä tälläkin hetkellä soittoäänenä iPhonen vakio "alkusoitto" -soittoääni.. tiedän, se on rasittava! Mutta onneksi mulle ei pahemmin soitella, vaan melkeinpä viestittelyä se on kaikki yhteydenpito. Miksi siitä iPhonelle soittoäänen lisäämisestä on tehty niin monimutkaista? Ei vaan yksinkertaisesti ole jaksanut vaivautua siihen säätämiseen ja latailuun.


Kuvat: Weheartit

5. Frendit on mun mielestä kaikkien aikojen paras tv-sarja! Katotaan sitä jo toistamiseen vuoden sisään. Ihan mahtava se on edelleen ja sellanen mitä voi katsoa aina uudelleen ja uudelleen ja aina vaan jaksaa naurattaa. Ja aina yhtä haikeaa, kun se loppuu.. :(

6. Haluaisin asua joskus Kuopiossa. Se ei olisi kaukana Iisalmesta, mutta olisi isompi paikkakunta ja enemmän kaikkea :) Pitää katsoa, mitä tulevaisuus tuo tullessaan..

7. Oon todella laiska käyttämään kosteusvoidetta vartalolle. Kasvot tulee sentään rasvattua aamuin illoin, koska pakko! Mutta muu vartalo jotenkin jää vain unholaan. Siitä jää pitkäksi aikaa niin lismainen olo ja muutenkin on "muka" niin iso operaatio ettei siihen tule tarpeeksi usein ryhdyttyä..

8. Haluan ottaa jossain vaiheessa tatuoinnin, mutta ensin täytyy löytää sellainen kuva/teksti, josta pidän ihan satavarmasti koko loppuelämäni. Muutamia vaihtoehtoja on, muttei vielä mitään ehdotonta suosikkia. Eli toistaiseksi ollaan vain suunnitteluasteella sen asian suhteen.

9. Uskokaa tai älkää; pystyn syömään irtokarkkeja vaikka puoli kiloa yhden päivän aikana. Se on oikeesti hurjaa, miten paljon kykenen syömään makeaa, kun monet muut (ainakaan tutut) eivät samaan pysty.. :D Sitten taas perusruokaa en syö välttämättä niin paljon, mitä taas toiset. Mutta olen huomannut et irtokarkit on ainoita herkkuja, mitä pystyn niin paljon yhden vuorokauden aikana vetämään. Ja juu en siis syö noin suuria määriä karkkia normaalisti, hah :D Joskus on vaan tullut kokeiltua. Pysytään nyt kuitenkin vähän pienemmissä määrissä ettei mene ihan överiksi.

10. Tykkään nykyään kukista. Muistan kyllä, että ennen sanoin aina, että mä en mitään kukkia sitten kaipaa, että turha moisia mulle ostella. Mieluummin otan suklaata kukkien sijaan, jos jotain kerran pitää olla. Noh.. kyllä mulle ne kukat oikeestaan sittenkin kelpais. Jotain niin romanttista ja kaunista niissä vain on..  Alan vihdoin ymmärtää muita tyttöjä/naisia, jotka on tykänny kukista aina :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti