sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Joulunodotusta


Long time no see. Mun piti postata jo eilen, mutta ette ikinä usko mikä tällä kertaa meni sen osalta mönkään.. Oli macbookin laturipiuha paskana ja on siis edelleen :( Ihan oli katkennut yhdestä kohtaa lähes poikki ja löi vaan kipinää, kun yritti saada piuhaa toimintaan. Tietenkin myös läppäristä oli akku ihan finito just nyt. Kuitenkin tänään saatiin pienellä säädöllä ladattua tähän koneeseen vähän akkua niin pääsin kuin pääsinkin nopeasti päivittelemään blogia pitkästä aikaa. Se olis sitten huomenna heti töiden jälkeen suunta Giganttiin/Expertille hankkimaan uutta laturia ja varmasti maksaa maltaita, koska krhm.. Apple.

Mutta niin, tänne kuuluu hyvää. Ei mitään maata mullistavaa edelleenkään. Perusarkea parhaimmillaan ja tylsimmillään, miten sen nyt haluaa ottaa :D Juuri eilen alkoi ainakin tän tytön joulun odotus! Miten voikaan iskeä noin kova joulufiilis ihan yhtäkkiä? Ja kaikki lähti tuolla lauantaisella kahvilareissulla. Voisin siis syyttää tästä alkaneesta jouluvillityksestä tota niin ihanan jouluista ja niin ihanan maukasta kanelilattea, nam! (suosittelen maistamaan). Siihen makuelämykseen kun lisätään vielä muuta visuaalista kuten luminen maa sekä kauniit jouluvalot niin that's it. Jouluhullutus on iskenyt. Tän kaiken lisäksi oli pakko vielä hakea kaupasta tämän talven ensimmäinen konvehtirasia. Tietenkin Pandan juhlapöydän konvehteja, muut merkit eivät tulleet kysymykseenkään. Suklaakonvehtikausikin siis täällä suunnalla jo korkattu! Mites siellä? Joko ootte murtuneet ostamaan ensimmäiset joulusuklaat?

Musta tuntuu, että tää joulusta villiintyminen pahenee iän myötä. Ei mua ennen joulu samalla tavalla innostanut ellei lasketa ihan niitä lapsuusaikoja, jolloin joululahjat oli kaiken A ja O. Nykyään se kaikki järjestely, suunnitteleminen, lahjojen hankinta, koristelu ja kaikki joulufiiliksen hakeminen on noussut ihan uusiin sfääreihin :-D Itsellä se ei onneksi mikään överi ole edelleenkään, mutta huomattavaa muutosta on kyllä tässä aikojen saatossa tullut. Jos tätä menoa jatketaan, niin mitähän se on sitten kolmikymppisenä, voi ei.. 

Sellaista tänne suunnille. Joulun odottelua ja lumisesta valkeasta maasta (ja muista pienistä iloista) innostumista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti