perjantai 26. helmikuuta 2016

Chill Friday
Hei taas.

Perjantai on mennyt poikkeuksellisesti vain kotona hölliessä, kun meinaa pientä flunssanpoikasta olla näilläkin nurkilla. Aamut ja illat ovat pahimpia, mutta päiväksi onneksi helpottaa. Onhan tää nyt ihan järkyttävän tylsää sairastaa kotona neljän seinän sisällä kun haluaisi olla menossa ja touhuta kaikkea.. plääh. Jos vielä vähän malttaisi rauhoittua ja levätä ja huomenna jos voisi alkaa jo puuhastelemaan entiseen malliin, toivotaan ainakin niin. 

Päivääni ovat kuuluneet muun muassa pitkät yöunet, hieman siivoilua pipi -olosta huolimatta (en vaan voi asettua ja keskittyä kunnolla mihinkään ennenkuin kämppä on edes jotenkuten järjestyksessä), Neljät häät Amerikassa -sarjan katselua samalla aamupalaa nauttien, netissä selailua, tuoreen musiikin läpikuuntelua sekä uusien aurinkolasien metsästystä kesää varten. 

Viikonloppu on siis lähtenyt täällä käyntiin mielestäni liiankin rauhaisissa merkeissä. Onneksi olin fiksu ja ostin uuden cosmon perjantai-iltani iloksi. Jotain tekemistä ja viihdykettä edes :D Mites teillä otetaan viikonloppu vastaan?
Itse taidan ottaa nyt yhden kupposen kuumaa teetä hunajalla ja siirryn tutkiskelemaan mitä maaliskuun cosmon kansien välistä löytyykään.

Ihanaa viikonloppua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti