maanantai 22. helmikuuta 2016

What's up?


Mukavaa viikonalkua tyypit :)

Eipä ole taas minua täällä blogien verkostossa näkynyt. En vaan halua tulla väkisin jotain postaamaan, jos ei kiinnosta eikä ole mitään sanottavaa.  Nyt kuitenkin päätin kirjautua tänne ja kertoa hieman kuulumisia ja viimeaikaisia mietteitä puhelinkuvien kera höystettynä.

Toivottavasti sinne ruudun toiselle puolen kuuluu hyvää? Ootte pysyny terveenä ja kaikki on ainakin vähintään ihan okei?

Mun maanantai oli jees. Päivän plussana oli tavallisesta poiketen tuntia myöhempään töihin meno. Kyllä se vaan paljon vaikuttaa omaan vireystilaan se yksi ylimääräinen tunti unta. Yleensä seiskan aamuina oon töiden jälkeen ollut ihan rättipoikki. Nyt normikasin aamuna mulla onkin riittänyt virtaa tehdä töiden jälkeen muutakin kuin vain löhötä sohvalla ja päikkäreiltäkin on vältytty. Joogasin tuossa hetki sitten vajaan tunnin ja sen jälkeen innostuin tulemaan tähän koneelle bloggailemaan kuunnellen samalla musiikkia. Jooga passaa muuten todella hyvin maanantaipäiviin! Rentouttava ja virkistävä aloitus uudelle viikolle :)

Kokonaisuudessaan mulle kuuluu hyvää. Kaikki on reilassa. Jos jotain harmittavaa pitäisi mainita niin se että en ole pitkäänpitkäänpitkään aikaan saanut kunnon irtiottoa arjesta. Edes hetkeksi pois tästä oravanpyörästä. Päivät ja viikot ovat rullanneet koko ajan saman kaavan mukaan; töitä, kuntoilua, kaupassa käyntiä, siivoilua, chillailua, sarjojen katselua jne. Perusarkea ilman mitään spesiaalia. Kovin moni ei varmaan edes kaipaa elämäänsä mitään sen kummempaa, mutta itse kuulun siihen ryhmään jotka kaipaavat välillä jotakin kunnon repäisyä, maiseman muutosta, jotain mikä saa ajatukset aivan muualle.

Jos tää elämä jatkuisi aina vain tällaisena niin hukkaisin pikkuhiljaa oman itseni. En ole päässyt tekemään sitä, mitä eniten rakastan. Näkemään ja kokemaan uutta. Matkustelemaan. Ai että on jo niin ikävä.. :( Mutta se siitä, ei nyt valiteta. Mulla on kaikki hyvin ja sinne maailmalle vielä kyllä lähden ja nautin. Siitä unelmoiden ja suunnitellen, mukavaa illanjatkoa sinne! Muistakaa tehdä sitä mitä rakastatte ja tehkää sen asian eteen töitä :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti