lauantai 16. huhtikuuta 2016

Sweet saturday via Snapchat

1. Eilen illalla mietiskeltiin, että mitähän sitä tälle viikonlopulle keksisi tekemistä ja siitä se idea sitten lähti; eli Kuopioon! Mitään erityistä ostettavaa ei pahemmin ollut, mutta aina sieltä jotain mukaan lähtee. Kyllä mun hankintalistalla oli lippis ja sangalliset kuulokkeet, molemmat siis juoksuharrastusta ajatellen. Tänään aamulla kävinkin viimeksi juoksemassa ja lenkin ja suihkun jälkeen huristelemaan ostoksille. Ihan mahtava päivä ollut kaikin puolin! Aurinkoa, kivaa tekemistä, liikuntaa, hyvää mieltä, hyvää ruokaa, ai että.

2. Automatka kului mukavasti snapchatin filttereitä testaillen, tässä yksi versio :-D Ja meillä ei autossa ollut mankkaa ollenkaan käytössä, joten piti ottaa oma beats mukaan ja popitella sillä. Tästä syystä puhelimen akku hipuikin loppuun kiitettävän nopeasti.. 

3. Shoppailupäivä starttasi Wayne's Coffeen karamellijäälatella, nams. Ei puhettakaan, että tällä säällä tekisi mieli mitään kuumia juomia nauttia.

4. Ja shoppailupäivän päätteeksi kotimatkalle tarttui mukaan Mäkkärin drive-iniltä Daim appelsiini McFlurryt. Ei meillä mennyt kokonaisuudessaan kuin joku pari tuntia Matkuksessa. Ikeaan ei tosiaan viitsinyt tällä kertaa lähteä kiertelemään, säästyipähän edes puolet rahoista, hah!

Sellasta tänne, hyvää kuuluu. Ensi kuussa muuten lähden aika extemporereissulle Saksaan, Berliiniin. Kyseessä on vähän niinku "työmatka", mutta ei ihan kuitenkaan :D Kivoja nää tämmöset. Ja katotaan josko myös muualle se suunta vie tässä kesän mittaan, kun toi Berliinin reissu ei millään tavalla ollut edes suunniteltu. Mahdollisesti lähiaikoina olisi luvassa myös muuttohommia, mutta katsotaan nyt milloin juuri mieleinen asunto löytyy.. :) Kaikkee jännää siis luvassa.

Mutta nyt hauskat viikonlopun jatkot kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti