perjantai 10. kesäkuuta 2016

What i've been up to


Heii pitkästä aikaa!

Kylläpä on aika vierähtänyt taas pelottavankin nopeasti, kun nyt eletään jo kesää. Tosin tämän päivän säästä päätellen ei oo Suomi kesää nähnytkään. Sain tänään sen verran kylmät viimat ja kaatosateet niskaan pyöräillessä töistä kotiin, että eipä oo ollu kovin kesäinen fiilis tänään hyrr. Onneks kuivat vaihtovaatteet ja kuuma suihku pelastivat pahimmalta paleltumiselta.

Elikkäs tänne mulle kuuluu hyvää. Oon viime aikoina muun muassa: käynyt Saksassa, Berliinissä viikonloppumatkalla, Juossut jalkani paskaksi ja joutunut olemaan sen takia saikullakin vähän aikaa, heittänyt talviturkin, syönyt jäätelöä liiaksikin, nauttinut kesän ensimmäisistä mansikoista, käynyt ostoksilla Ikeassa, tehnyt pitkiä työpäiviä muuton parissa ja juhlinut synttäreitä.

Berliini oli ihan siisti. Käytiin syömässä joka päivä eri ravintolassa pitkän kaavan kautta ja tuli maistettua sellaisia ruokia, mitä ei muuten tulisi ikinä syötyä. Yhden päivän vietin ihan vain shoppaillessa Berliinin ydinkeskustassa sijaitsevalla ostoskadulla, mistä löytyi kätevästi kaikki tarpeellinen. Kiersimme nähtävyyksiä ja saimme kiinnostavaa tietoa Saksasta ja sen historiasta meille varta vasten järjestetyllä bussikiertoajelulla. Oli kyllä mielenkiintoinen reissu kaikinpuolin.

Sitten täällä Suomessa kun ne ihanat kesäkelit jonkun aikaa olivat niin mähän innostuin lenkkeilemään rutkasti. Siitä kiitoksena sain tuntea penikkataudin.. Piti ihan googlettaa, että mistä oikein on kyse :D Kovasta lenkkeilytahdista ja ilmeisesti sopimattomista kengistä johtuen mun oikea jalka kipeytyi pahasti. Jossain vaiheessa pelkkä painon siirto jalalle teki kipeää ja jouduin pomppimaan/nilkuttamaan useamman päivän. Nyt siitä pahimmasta ajasta on jo mennyt varmaan kuukausi ja edelleenkin juoksu tekee välillä kipeää ja välillä se ei luonnistu lainkaan :/ Normikunnossa jalka ei ole vieläkään. Ette voi uskoakaan, miten on masentanut nähdä muita ihmisiä juoksemassa. Se näyttää niin helpolta, hyvältä ja kivuttomalta ja itselle se tuottaa tuskaa vaikka kuinka yrittäisi hissukseen lähteä hölkkäilemään. Todella turhauttavaa.

En ennen osannut edes kuvitella, että juokseminenkin voi olla näin vaikeaa ja kivuliasta ja että oikeasti voi tulla helpostikin tällaisia rasitusvammoja. Ei mulla jalat ennen ollut moksiskaan vaikka mitä teki. Kai se on vanhuus iskenyt, kun paikat ei enää kestäkään ihan mitä tahansa. :D Mites teillä, ootteko koskaan kärsineet mistään vastaavasta? Jos jollakulla on kokemusta tästä ikävästä jalkavaivasta niin kertokaa ihmeessä vinkkejä, miten siitä pääsisi mahdollisimman nopeasti eroon? Lepo tietenkin, mutta en millään malttaisi olla vaan.. :(

Mutta joo tällasta tänne. Hyvin kuitenkin menee, jalkavaivoista huolimatta :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti