lauantai 7. tammikuuta 2017

And the next destination is..

Kuvat: weheartit

Kuvat kertoo kaiken oleellisen. Maaliskuun loppupuolella on mun kauan odotetun talviloman aika ja silloin otetaan nokka kohti Kaliforniaa, tarkemmin sanottuna päämääränä on Los Angeles. Pitkästä aikaa pääsee ihan kaukomaille, palmuja ihailemaan ja tulee sekä ranta- että kaupunkiloma molemmat samalla kertaa. Niiiiiin hemmetin paljon kaikkee jännää nähtävää ja koettavaa. Mitenkähän kerkeäis viikon aikana tekemään ja näkemään kaiken haluamansa huhhuh :D Luvassa ei siis ole mikään lepponen löhöloma. 

Yöpaikka sijaitsee ihan keskustan tuntumassa, Hollywoodissa. Läheltä löytyy mm. TCL Chinese Theatre, missä on järjestetty Oscar-gaaloja sekä Universal Studios, missä on ehdottomasti käytävä. Pääsee Tylypahkaan ja Springfieldiin, haha :D Siellä varmasti vierähtää yksi kokonainen päivä tutustuessa elokuvatuotantoon ja huvitellessa eri teemapuistoissa.

Hollywood-kyltti on must. Superkallis Rodeo drive ostoskatu myös. Walk of Fame, Beverly Hills, Sunset Strip ja onhan näitä pitkäksi listaksi asti.. :D Ainakin yksi rantapäivä on pidettävä ja siihen paras paikka on varmasti rento Venice Beach. Mahdollisesti jos aika riittää niin vois lähteä myös Malibuun. Paljon on nähtävää ja tehtävää, siitä ei todellakaan oo puutetta.

Vielä on jokunen viikko maltettava odottaa reissua, mutta sillä välin tässä odotellessa voi suunnitella jo jonkinlaista matkasuunnitelmaa sekä ajattelin hankkia oman GoPro kameran ja siihen tarvittavat lisävarusteet. Mahtavaa videomatskua on siis (toivottavasti) luvassa ja niistä kaikista matkan aikana kuvatuista pätkistä vois sitten reissun jälkeen kotona väsätä jonkinlaisen videokoosteen, jota on sitten mukava fiilistellä jälkeenpäin. 

Sellaista tänne tällä kertaa, siispä seuraavaan kertaan. Hyvää viikonloppua! :)

2 kommenttia: