perjantai 14. huhtikuuta 2017

Kauneushaaste

Hei ja hyvää pääsiäistä kaikki! Täällä ollaan kotona lomailemassa ja syömässä suklaamunia mahan täydeltä. Rennot pääsiäisen pyhät siis luvassa. Löysin tällaisen kauneushaasteen netin syövereistä ja tässäpä tulee omat vastaukseni. Kopsatkaa ja tehkää tekin, jos ette oo vielä tehneet tätä.


1. Varhaisin meikkimuistosi?
Monet muut tytöt ovat olleet meikkien kimpussa innokkaana jo ihan pikkutytöstä lähtien, mutta itse innostuin meikkaamisesta vasta lähempänä täysi-ikäisyyttä. Ja okei se ihan varsinainen todellinen kiinnostus ja addiktio meikkejä kohtaan sekä taitojen kehittyminen alkoi vasta siinä kun täytti 20 :D Mutta no silloin pienenä joskus vahingossa löysin mummon vanhoja meikkejä kylpyhuoneen kaapista ja huh se niin voimakas ja pistävä haju siinä puuterissa! Kummastelin vaan nenä nyrpistyneenä, että kuka tällasta voi naamaansa laittaa, kun tuntuu olevan niin ätäkkää tavaraa :D
2. Mitä meikkejä käsilaukustasi löytyy?
En kuljeta meikkejä yksittäisenä mukana missään vaan mulla on aina käsilaukussa Victoria's Secretin meikkipussi, mistä löytyy kaikki tarpeellinen, ja tarpeetonkin. Niitä en jaksa alkaa kaikkia käymään läpi. Mutta jos pitäisi ottaa vaikka pikkulaukkuun vain muutama oleellinen meikki mukaan, niin sieltä löytyisi varmaan mm. Tarten Shape Tape concealer, Essencen väritön puuteri ja Nyxin Push-up lip lingerie.
3. Lempituoksusi?
Valentino Donna sekä uutena toisena suosikkina Victoria's Secretin vasta ihan hiljattain lanseerattu Very Sexy Now.


4. Henkilökohtainen kauneusvinkkisi?
Hyvät kunnolliset yöunet ja riittävä kosteutus sekä sisäisesti, että ulkoisesti. Uusi kosteusvoide suosikki löytyi yllättävästä paikkaa ja yllättävän edullisesti. Nimittäin Lidlin Cien -merkkinen Q10 kasvovoide on ollut superhyvä! Hintaa voiteella ei ole kuin vaivaiset 3,49€. Voittaa monet kalliit luksusbrändien kasvovoiteetkin. 
5. Uusin kosmetiikkalöytösi?
Stila Glitter & Glow Liquid Eye Shadow. Nää Stilan glitteriset nestemäiset luomivärit ovat olleet hypetettyjä ulkomaalaisten kauneusbloggaajien keskuudessa, joten oli pakko itsekin Ultasta käydä pari kappaletta ostamassa. Ultassakin ovat kuulema lähes aina loppuunmyyty. Ja wow kyllä näillä saa upean silmämeikin aikaiseksi. Ei tarvitse edes paljoa laittaa niin alkaa jo näkymään. Jos siis tykkäät glitteristä silmämeikissä niin tämä on ihan sinua varten. Täydellinen lisä näyttävään juhlameikkiin.

6. Ikimuistoisin virheostoksesi? 
Varmaan se Maybellinen dream matte mousse mikä lie ja tietenkin liian tummassa sävyssä :D Ei se asettunu mun kuivalle iholle mitenkään ja näytti varmaan aika törkeältä kun huono iho + huono, paksu ja sopimaton meikkivoide.

7. Meikkivoiteella vai ilman?
Meikkivoiteella. Oma iho on sen verran punoittava ja laikukas, että meikkivoide tekee kyllä ihmeitä ja tuntee heti olonsa paljon itsevarmemmaksi kun on tasainen ja ei-niin-punoittava iho :D
8. Eyeliner vai kynä?
Eyeliner. Alkuaikoina tuli käytettyä kynää, mutta nyt en osaisi enää edes kuvitella käyttäväni sellaista normaalia kajalkynää, eiei.


9. Tuote, jota ilman et tulisi toimeen?
Anastasia Beverly Hillsin Dipbrow Pomade! Se mullisti minun ja varmasti monen monen muunkin elämän :D Ei kiinnosta enää edes kokeilla uusia kulmakarvavärejä, kun tämä nykyinen on jo niin täydellinen ja niin riittoisa, että ei mitään järkeä. Anastasia Beverly Hills on kyllä ehdottomasti kulmameikkien ehdoton ykkönen. 
10. Tuote, jota haluaisit kokeilla?
Apua.. yleensä mieleen on tulvinut heti kymmeniä eri meikkejä, mutta nyt ei tule äkkiseltään mieleen mitään erityistä.
Ihan hyvä tilanne siis. Piti lähteä ihan selailemaan Sephoran sivuja. No mm. Kat Von D:n liquid lipstickejä olisi mukava testata sekä Diorin Diorskin Forever Perfect meikkivoidetta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti